Ellyne: Egy ​szív darabjai (novella)

by - március 15, 2021

Fülszöveg: 

Amikor összetör a szív…
Amikor fáj, csak a mélyére kell ásni.
Vajon mennyi idő, mikor végre kapsz levegőt?

Ellie Johnson naplójában nyomon követhetjük, hogyan gyógyul be a repedés azon az érzékeny szíven. Egy híd, egy bizonyos szakasz, mely felvázolja az utat két kapcsolódás között.
Ezt az utat Ellie járja be.
Megmutatja, hogyan engedj el, és hogyan fogadj be újra.



Cím: Egy szív darabjai
Szerzők:Ellyne
Oldalszám: 36 oldal
Megjelent: PublishDrive
ISBN: -
Kötés: puhatáblás


VÉLEMÉNYEM:

Először is köszönöm a lehetőséget az írónőnek, hogy megjelenés előtt olvashattam! ❤

Nem gondoltam volna, hogy ennyire másabb lesz ez a novella, mint amit megszoktam, de sikerült az írónőnek igazán egyedit alkotnia. Nem találkoztam még hasonló ötlettel, mint amit ez a novella képvisel, mert nem csak egyedi volt történet szempontjából ez a novella, hanem a kivitelezése is gyönyörű. A képek és a motívumok mind-mind hozzátesznek az olvasás élményéhez, a történet hangulatához.
Nagyon tetszett, hogy míg eleinte rövidebb idő telt el egy-egy bejegyzés között, addig később már nagyobb ütemben haladtunk a történésekben, de még se maradt bennem hiányérzet. Annak ellenére is, hogy nem egy teljesen vidám történetről van szó, nagyon olvastatja magát és a rövidsége ellenére is sok fontos gondolatot hordoz magában, miközben gyönyörűen jeleníti meg az érzéseket, amik ilyenkor átjárnak minket. Egyszerre mesél arról, hogy milyen az, amikor összetörik az ember szívét, miként próbálunk túljutni ezen a fájdalmon és miként jelenik meg újra a remény, boldogság az életünkben. Örülök, hogy olvashattam és biztosan később még újra fogom olvasni. ❤

5 csillag


NÉHÁNY KEDVENC IDÉZET: 

„Néha összetörünk. Néha elveszítjük magunkat. Kell ebben valami jónak lennie, igaz?”

„Talán a remény, a világ egyik legkétesebb dolga. Képes felemelni, és repít. Igazán rá tudsz kattanni, mint a drogra. De, amikor elveszik tőled… az igazán gyilkos.”

„Ember nem gondolná, mennyire képes fájni egy szó.”

You May Also Like

0 comments